EEN ZEE VAN CULINAIR GENOT

We blijven steeds bereikbaar via de Capucienenstraat – Crescendostraat – Posthoornstraat tijdens de werken !

Alvast dankje voor de moeite..

 
Ontdek hier onze afhaalfolder geldig vanaf 1 april tot 28 augustus 2022!
Deze pagina vervangt alle voorgaande folders & tarieven.
Image

-HAPJES SELECTIE “DE ZEEPAREL”-

 
  • Assortiment van 3 koude en 3 warme hapjes die we u aanbieden tegen € 13 per persoon dit volgens marktaanbod

  • Tapasschotel tegen € 13 per persoon
    Oesters, wulken, gemarineerde scampi, ongepelde garnalen, gerookte zalm, inktvis, ansjovis, …
Zeevruchtencocktail ‘De Zeeparel’ €12.00

in glas

 
Tataki van Schotse zalm €15.00

met oester- en zalmtartaar,
cilinder met fris slaatje en inktvispasta – zeewierkrokantje

 
Trilogie van carpaccio:€18.00

3 bordjes, 3 maal anders
Zalm met kruidendressing en Parmezaanse kaas
Coquilles met truffeldressing en rucola
Tonijn met koriander en citroengras

 
Ganzenleverpastei van het huis€20.00

een traditie, geparfumeerd met sauternes en passende garnituren

Image
Gegarneerde zalmschotel €19.00

met tomaat – garnaal, gerookte zalm en scampi

 
Gevarieerde visschotel €24.00

gestoomde zalm, tomaat - garnaal,  vismousse, gerookte heilbot, zalm, forel, makreel en vispastei

 
Gevarieerde visschotel ‘De Zeeparel’€29.00

gevarieerde visschotel met supplement van tong, scampi, gemarineerde zalm, gamba

 
Gevarieerde vis- en vleesschotel:€26.00

gestoomde zalm, tomaat - garnaal, gerookte zalm, scampi, gekookte en gerookte ham, gebakken rosbief, varkensgebraad en huispastei

 
Kreeft als supplementdagprijs

Supplement mogelijk van halve kreeft bij alle schotels

 
Koude aardappelen, koude rijst of pastasalade€2.50

 

 

BIJ AL DEZE SCHOTELS ZIJN KOUDE GROENTEN EN SAUSJES INBEGREPEN

PLATEAU FRUITS DE MER ROYALE:€50.00

kreeft, krab, langoustines, gamba's, scampi, ongepelde garnalen, oesters, kreukels, wulken,
diepzeegarnaaltjes, … met passende sausjes en pastasalade

 

- KOUD BUFFET –

Gestoomd zalmrugje, tomaat - garnaal, tongfilets, vismousse en scampi, gerookte heilbot, zalm, forel en makreel, vispastei, gemarineerde zalm, gamba

In het huis gekookte ham, gerookte parmaham met meloen, varkensgebraad, rosbief, fijne vleespastei met uienconfituur, assortiment van koude groenten en sausjes, koude aardappeltjes, rijst en pastasalade.

 

€ 45,00 per persoon

 

- SOEPEN –

 

 
Tomatensoep€4.00

met balletjes, peterselie en room

 
Aspergeroomsoep€5.00

met snippers gerookte zalm en korstjes

 
Vissoep “De Zeeparel”€7.00

met z’n garnituur

 
Kreeftenroomsoepje€8.00

met een vleugje armagnac en garnituur

- KINDERSCHOTEL –

Stukje gestoomde zalm,
¼ tomaat-garnaal,
salade van krab met verse tuinkruiden
opgevuld eitje,
gekookte ham,
kippenboutje,
assortiment van koude groenten,
sausjes.

 

€ 12,00 per persoon

 

SPECIALITEIT VAN HET HUIS

  • Bouillabaisse van de Noordzee met lookcroutons, rouille en overheerlijke vissoorten
    • Voorgerecht: €18.00
    • Hoofdgerecht: €27.00
 

VEGETARISCH GERECHT

  • Vegetarische lasagne afgewerkt met asperges,
    champignons en tofu
    €16.00
 
Oostends vispannetje €10.50

‘een herinnering aan de goede oude tijd’

 
Visserspotje €14.00

met zalm, kabeljauw en tong, prei, selder en wortel,
sausje op basis van riesling en geraspte gruyèrekaas

 
Schotse zalm geroosterd €16.00

...met julienne groentjes, kruidensaus,
gebakken scampispiesje en boterfleuron

 
Koningskabeljauw met karnemelkstovers €18.00

samen met prei en noordzeegarnaal

 

SUGGESTIE ZOMER 2022

Duo van tong en kabeljauw, chablis- en kreeftensaus,
passende garnituur, asperges en frisse kruiden

 

€ 20 per persoon

 

 
Image
Waterzooi van coquilles en scampi €20.00

met witte en groene asperges, geroosterde gamba en krokantje met gedroogde tomaat

 

Al deze warme voorgerechten kunnen als hoofdgerecht besteld worden mits een supplement van € 7,5 p.p.

Bij de vishoofdgerechten is aardappelpuree of pasta inbegrepen in de prijs

Image
Kalkoenborst badend in een roomsausje €17.00

Parijse champignons,seizoengroenten en kroketjes

 
Gemarineerd varkenshaasje €19.00

 met een zacht pepersausje en muskaatdruiven, groenteharmonie en kleine aardappelkroketjes

 
Filet van parelhoen krokant gebakken €22.00

sausje met Parijse champignons en voorjaarsgroentjes, gratin aardappelen

 
Geflambeerde ‘lende van Charolais-rund’ met cognac €25.00

pepersausje met gerispte tijm, seizoensgroentjes, gebakken asperges
en aardappelmousseline met Spaanse ham

 
Duo van lam€25.00
  • Heupje laag gegaard met zuiderse groentjes
  • Kroontje gegaard onder kruidenkorst met graanmosterd en frisse kruiden
    Groentestoofpotje en gebakken krieltjes met rozemarijn
 
Melkchocolademousse €6.00

 met smaken van crème brûlée en vanillesaus

 
Taartje van roomijs van groene en gele citroen €6.00

toetsen van praliné & amandel

 

- SUGGESTIE MENU -

Tataki van Schotse zalm met oester- en zalmtartaar,
cilinder met fris slaatje en inktvispasta – zeewierkrokantje

Filet van parelhoen krokant gebakken, sausje met Parijse champignons en voorjaarsgroentjes, gratin aardappelen

Melkchocolademousse met smaken van crème brûlée en vanillesaus

 

 

Suggestie menu : € 40 per persoon

 

 
Image
Image

- SUGGESTIE MENU  “DE ZEEPAREL” -

 

Tapasschotel met o.a:
Oesters, wulken, gemarineerde scampi, ongepelde garnalen, gerookte zalm, inktvis, ansjovis, …

Waterzooi van coquilles en scampi met witte en groene asperges, geroosterde gamba en krokantje met gedroogde tomaat

Geflambeerde ‘lende van Charolais-rund ’ met cognac, pepersausje met gerispte tijm, seizoengroentjes, gebakken asperges
en aardappelmousseline met Spaanse ham

 

Taartje van roomijs van groene en gele citroen, toetsen van praliné & amandel

 

Menu 'De Zeeparel' : € 50 per persoon

 

 
Image

 de feestzaal van ‘DE ZEEPAREL’ is beschikbaar voor groepen vanaf 12 personen

 

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info

 
Image
  • De Zeeparel laat u kennismaken met een creatieve & verfijnde keuken die uw smaakpapillen zullen verrassen.

  • Eten bij ons blijft ook mogelijk van woensdag tot zondagmiddag open voor groepen vanaf 12 personen klein zaaltje en 20 personen grote zaal.

 
  • Wij verzorgen graag uw communie – lente feesten, jubilea, personeelsfeesten, verjaardagsfeesten, familiefeesten, rouwmaaltijden,….

  • Ruim zomer terras met buiten bar tijdens het seizoen!

  • De Zeeparel biedt u een feestzaal tot 110 personen – 150 personen walking-dinner formule.

  • Wij beschikken over een degustatiezaaltje ’t Pareltje, vraag vrijblijvend meer info.

Openingsuren

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Zeeparel Dikkebusseweg 88

Gesloten

8u30 - 12u30 / 14u00 - 18u30

8u30 - 18u00

8u30 - 18u30

8u30 - 18u30

9u00 - 17u00

9u00 - 12u00

VERGEET NIET: “DINSDAG VISDAG” DAGVERSE VIS AAN BODEMPRIJS!

Image

Volg ons ook op

Contact

Dikkebusseweg 88
8900 Ieper
057/20 67 62
info@de-zeeparel-ieper.be