Afhaalmenu Valentijn
van zaterdag 11 februari t.e.m. zondag 5 maart
Feestelijk hapjesbord met toetsen van tonijn, garnaal en zalm
Liefdes visvol-au-vent met gamba, st.-jakobsoesters, tong, rivierkreeftjes, groene asperges en boschampignons, gepresenteerd in een open brioche
Wijnsuggestie: Chili Terramater vineyard Chardonnay € 9 per fles
Tongfilets met gebonden sausje van krab, preifantasie en aardappelmousseline, garnituren van venusschelpjes, scampi & rivierkreeftjes
of
Geroosterd ribstuk van inlands kalfsvlees, gevulde rösti-aardappel met lente- groentjes, portsaus met dragonsnippers, tuinboontjes en wortelparels
Wijnsuggestie: Italië Montepulciano € 9 per fles
Liefdesdessert bestaande uit: Krokante sablébodem /frambozenmousse / interieur van
chocoladebiscuit
Menu met keuze uit hoofdgerecht: €55 per persoon
Menu geserveerd per 2 personen.
Valentijn suggesties "delicious love food"
Verwen je partner maar vergeet vooral jezelf niet tijdens deze warme, liefdevolle dagen rond Valentijn.
Ons aanbod van zaterdag 11 februari tot en met zondag 5 maart

met toetsen van tonijn, garnaal en zalm
met kruidendressing, parmezaan, slaatje
scampi, tong & kabeljauw, Comté kaas
met gamba, st.-jakobsoesters, tong, rivierkreeftjes, groene asperges en boschampignons, gepresenteerd in een open brioche
preifantasie en aardappelmousseline, garnituren van venusschelpjes, scampi & rivierkreeftjes
dauphine-aardappelen & lentegroentjes
gevulde rösti-aardappel met lentegroentjes, portsaus met dragonsnippers, tuinboontjes en wortelparels
Indien u wenst kan u deze suggesties telefonisch bestellen (057/206762) of via mail

- “Zeeparel" klassiekers steeds verkrijgbaar -
met tomaat-garnaal, gerookte zalm en scampi
gestoomde zalm, tomaat-garnaal, vismousse, gerookte heilbot, zalm, forel, makreel en vispastei
gevarieerde visschotel met supplement van tong, scampi, gemarineerde zalm, gamba
gestoomde zalm, tomaat-garnaal, gerookte zalm, scampi, gekookte en gerookte ham, gebakken rosbief, varkensgebraad en huispastei
Bij onze schotels zijn koude groenten en sausjes inbegrepen
kreeft, krab, langoustines, gamba's, scampi, ongepelde garnalen, oesters, kreukels, wulken, diepzeegarnaaltjes, … met passende sausjes en pastasalade
SPECIALITEIT VAN HET HUIS
Bouillabaisse van de Noordzee met lookcroutons, rouille en overheerlijke vissoorten
VG €19 / HS €30 per persoon

ontdek de feestzaal van ‘DE ZEEPAREL’ beschikbaar voor groepen vanaf 12 personen
Contacteer ons vrijblijvend voor meer info

-
De Zeeparel laat u kennismaken met een creatieve & verfijnde keuken die uw smaakpapillen zullen verrassen.
-
Eten bij ons blijft ook mogelijk van woensdag tot zondagmiddag open voor groepen vanaf 12 personen klein zaaltje en 20 personen grote zaal.
-
Wij verzorgen graag uw communie – lente feesten, jubilea, personeelsfeesten, verjaardagsfeesten, familiefeesten, rouwmaaltijden,….
-
Ruim zomer terras met buiten bar tijdens het seizoen!
-
De Zeeparel biedt u een feestzaal tot 110 personen – 150 personen walking-dinner formule.
-
Wij beschikken over een degustatiezaaltje ’t Pareltje, vraag vrijblijvend meer info.
Openingsuren
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Zeeparel Dikkebusseweg 88
Gesloten
8u30 - 12u30 / 14u00 - 18u30
8u30 - 18u00
8u30 - 18u30
8u30 - 18u30
9u00 - 17u00
9u00 - 12u00
VERGEET NIET: “DINSDAG VISDAG” DAGVERSE VIS AAN BODEMPRIJS!
